lördag 28 juli 2012

Det är så härligt!

Igår hade vi familjen Krantz-Kärki här på grilltajm, de sov över, Elis han var överlycklig att kusinerna var här, fast det var väl Eila som drog mest. De lekte och hade så kul, busa, kolla på film och käka chips.

Vi vuxna hade det mycket trevligt också!

Det ser ut som det blir en fin dag idag, så vi får se vad vi tar och hittar på idag....Lite att fixa med innan lunch men på eftermiddagen blir nog lite bad kanske...iallafall för barnen tror jag!

Leah vakna tidigt (6.00) som vanligt, så om en stund när vi fixat frukost ska vi väcka sjusovarna :)

fredag 27 juli 2012

Tänka sig...

Att vi fått några fina dagar med sol och blå himmel! Var så nära att boka en sista minuten och bara dra...men bättre att spara de pengarna...Thailand 5 veckor i vinter/vår hägrar ju och där vet man ju att det blir mestadels sol ;)

I onsdags på den varmaste dagen, drog vi till Parken zoo, kan säga att vi var inte de enda som hade den tanken...barnen uppskattade det iallafall! Djuren var rätt slöa men lite fick vi se. Och glass åt vi :)

måndag 23 juli 2012

Buzzador

Kom med i en till buzzadorkampanj, denna gången med Nestles Nan 3 Juniormjölk... Ska bli spännande att buzza om detta, då jag känner fler med lite större barn som jag kan dela ut lite till...


Tuppjuck!!

Ja det får jag på det svenska sommarvädret!!! Någon enstaka dag som det är en dag som är fin hela dagen...försökte få Marcus att vi drar på en sista minuten, men det blir det inte...dels kostar "sista minuten" typ lika mycket som vår Turkiet resa och de pengarna vill vi inte lägga! Får tänka att i sen vinter, tidig vår får vi 5 veckor sol i Thailand :) men man blir f*n deprimerad av allt jädra regn....

Till veckan nu ska vi åka till Eskilstuna parken Zoo, ska försöka pricka in en dag som ska bli fin, men hur stor är chansen för det... 1/7 eller...jaja, ska sluta vara negativ, finns säkert nåt kul man kan försöka hitta på en regnig dag!

Ha en bra dag för det ska vi. I regnet!