torsdag 11 augusti 2011

Nu är det kvälla...

Ja det gäller att komma i säng i tid för att få några timmar sömn som är sammanhängande...Leah får ju ersättning så Marcus kan hjälpa till och mata henne.

Imorgon åker Marcus med sin far, bror och min pappa till Vättern på kräftfiske och jag hoppas det går bra för dem! Mamma och jag och barnen är hemma så vi får se vad vi tar och hittar på :)

Har bokat en ullaredsresa med syrran snart så en lista ska skrivas så jag har lite koll på vad som behövs köpas...det ska bli riktigt kul!

Men nu ska jag ta och stänga mina blå...så gonatt!!!

onsdag 10 augusti 2011

Grattis älskade unge på din 2 årsdag!!!!


Idag blir vår prins 2 år, stora killen! Blir kalas i eftermiddag. Vi sjöng imorse och han fick frukost sen lite presenter :). Han fick en sopbil och duplo och 2 böcker med halvan och sopbilen och grävskopan...han gilla det starkt!

Och i em kommer Elis favoriter faffa, moffa, mommo och Anna :)

Snart när lillfisa förhoppningsvis har somnat efter sitt magknip så ska jag fixa lite inte så roliga samtal...men det som inte dödar det härdar och man växer ju ju mer man gör det så grrrrr på er...hehe...

tisdag 9 augusti 2011

Sova får man göra när man är död och begraven...

Nej då riktigt så illa är det inte ;-) men det är lite si och så med sovningen...den ena väcker den andra och så...Sen får lillsnutta magknip vissa tillfällen och det är inte så kul, synd om henne. Men man får tänka att det är en kort period...

Är mysigt att va tvåbarnsmorsa och ha två <3 att älska!!!