lördag 14 juli 2012

Lördag

Dagen har bjudit på både fint väder massa regn och uppehåll. Brollan och minna kom hit idag och det är lika trevligt varje gång vi ses! En bra dag vill säga :) Snart blir det sängen här... Får se vad vi hittar på imorgon...

Måste bara berätta, stora älsklingen han har både bajsat och kissat ute idag utan blöja så vi är nog på god väg :) bara han själv tycker det känns bra att göra det han ska utan blöja så går det nog bra, tänker inte vara påtvingande utan han ska känna själv vad det är han ska göra. Men duktig tycker jag allt han var! Och när man inte har badkar då får man bada i hoa :)

fredag 13 juli 2012

Svensk sommar...

Ja massa regn och lite sol, men vad gör det, med lite uppehåll ibland så man kan vara ute och njuta ❤

Det är så underbart här i stugan och vi har det så gött! Idag var vi på svampjakt med barnen och det blev lite gula, gött! Barnens farfar åkte hem idag, jag tror han hade det trevligt och det var jättekul att han kom hit! Vädret kunde varit bättre, men vi bor ju som sagt i Sverige ;) men vi drar med honom hit snart igen!!!

Imorgon kommer brollan med fru, ska oxå bli trevligt!

torsdag 12 juli 2012

Lite bättre...

Väder idag :) men en del regnskurar med :( i förmiddags åkte vi med barnen och deras farfar till Elinge älgpark och Elis tyckte det var kul att mata både vuxna älgar och några kalvar.

Elis och jag tog en traktortur/promenad innan och vi såg både en död näbbmus och en huggorm som låg och solade....

onsdag 11 juli 2012

Vart är solen?!

Trodde verkligen att det skulle bli fint väder idag då solen sken från en klarblå himmel i förmiddags...men ack vad jag bedrog mig...efter att vi vart in till stan för att handla lite, så har det bara regnat och lite åska på det. Men förhoppningsvis blir det snart uppehåll så då ska vi gå på svampjakt! Barnens farfar har kommit hit oxå och barnen är nöjda :) får hoppas de kommer ut på lite fiske oxå!!!

tisdag 10 juli 2012

Gekås...

Ja dit ska man inte åka en regnig dag på industrisemestern ;) jädra va folk, och vi hade tur att få en parkering! Det var dock ingen kö in, men oj vad mycket folk! Syrran och Martin gav upp efter en stund men jag och mamma var kvar en stund till. Några fynd med hem...Elis har ju slutat med nappen nu så han fick en traktor med släp :) det ska man få då!

måndag 9 juli 2012

Semester!

Nu är vi i stugan och har det gött! Igår åt vi vätternfångade kräftor och det var riktigt smaskigt!

Vi har sagt till Elis att vi har glömt hans nappar hemma (det har vi dock inte) och igår somnade han gott utan, han frågade en gång efter en. Men vi får se hur det fortsätter om han klarar det utan dom, i så fall mycket bra för då blir han nappfri :) skulle vara riktigt gött!