lördag 21 december 2013

Det blev en grann gran ;)

Vill börja med att berätta att besöket hos kiropraktorn hjälpte mig lite, hade tydligen låsningar ändå ner i ryggen så det knackelibrakade rejält. Fortfarande ont i nacken, men det känns bättre och ska på återbesök redan 2/1. Men hoppas att nackvärken har släppt tills dess!

Idag har vi fixat gran, eller Marcus rättare sagt. Vi åkte till deras mark hela familjen men barnen var lite smågriniga eftersom det blåste, regna och vi inte hitta nån gran direkt. Marcus letade ett tag men sen så hittade han en toppengran!

Sedan har vi skickat julkort, fast bara vi tfn, vi sparade på frimärket och gjorde så istället ;)

Så god jul på er!!!

fredag 20 december 2013

Det suger!

Var idag iväg för att hämta mina boots hos skomakaren, tydliga limrester där de hade limmat. Gick tillbaka till scorett på bergvik och tänkte reklamera. Tanten/kvinnan som jobbade idag var tydligen inte på sitt bästa humör utan var riktigt otrevlig. Den jag pratade med när jag lämnade in dem var jättetrevlig och sa att jag kunde reklamera om jag inte var nöjd. Konstigt att det kan va så olika?!!

Jag: det är limrester kvar och det tycker inte jag det ska va! Jag vill reklamera. (Skorna kosta 1100:-)
Exp: snäsigt, ja fast det slits bort, men idag är jag snäll och kan reklamera dem.
Jag: kan du kolla om du har dem i strl 38 inne?
Exp: ja fast då kommer ju dem bara gå i sönder som dessa gjort! (Snäsigt)
Jag: okej...
Exp: fast jag kan kolla i datorn...
Jag: tror inte det!!! Inte intresserad längre!

Alltså ett par skor jag köpt, haft i ca 2 månader, inte använt på jobbet utan när jag är ledig. Inte gjort nåt speciellt med så att de ska gå sönder...Nej så här tycker jag inte man får bete sig.

Diss på scorett, på bergvik! Där kommer inte jag handla fler skor!!!

Har fortfarande j*vligt ont i nacken, ska till kiropraktorn senare i eftermiddag och jag hoppas de kan hjälpa mig. Blir galen på att ha så ont!! Vill må bra!!!

torsdag 19 december 2013

Julledigt!

Nu har vi julledigt! Men har varit hos doktorn idag, i söndags började jag få ont i nacken precis som jag tidigare haft och i onsdags em på jobbet hade jag så ont så jag fick gå hem. Tur att A-M kunde stanna min tid och idag har jag också varit hemma. Doktorn trodde på muskelinflammation, men tog även en del blodprov som han får svar på imorgon. Så vi får se om det är det han trodde eller nåt annat...bokat tid hos sjukgymnast med. Likabra då jag haft denna värken tidigare...

Blir skönt att ingen väckarklocka ringer imorgon iallafall ;) så håller vi en tumme att nacken känns bättre imorgon!