fredag 15 juni 2012

Sjung om studentens lyckliga dar...

Ja idag är det Moas student! Ska bli så kul att träffa alla och så hoppas vi på fint väder!

Yeah! Idag sov Leah till 6.00, vi har börjat att ge henne vällingen på kvällen när hon ska sova vid 19.30. Hon har då och sen ett tag tidigare oftast vaknat vid 5.00 men idag sov hon till 6.00. Så det gäller att traggla på och bädda om, om hon vaknar tidigare än 6.00 för nu ska vi ändra så det blir tidigast 6.00 hon vaknar. För den tiden känns ändå okej om man går och lägger sig runt 22.00 :)

Känns helt okej att vakna till nu då det ändå är lite som måste fixas och plockas med nu på under förmiddagen! Ha en bra dag och alla ni som ska på student idag, jag hoppas vädergudarna vakar över er också!

onsdag 13 juni 2012

Denna fina

Blev det till Elis ❤

Söderut...

Idag bär det av neråt! Vi åker till stugan efter frukost, allt är packat och vi är redo att åka så fort vi ätit frukost och barnen morgonbajsat.... Marcus ser vi till midsommar igen. Det blir lite väl mycket åka för honom annars och huvudsaken är ju faktiskt att jag och barnen går på Moas student :)

Hoppas på fint väder på fredag! Provade att blanda NAN med vällingen för att se om det gick bättre med Leahs sömn, de kan få ont i magen av för mycket fullkorn...hon somnade efter välling/NAN typ 19.30 vakna en liten sväng mitt i natten men det räckte att jag la rätt henne och gav henne nappen, dock vakna hon vid 5.00 imorse ändå och hon sov i sin säng hela natten...jaja vi tragglar på så får vi se om hon sover längre...fast jag gick och la mig 20.30 igår så ändå rätt utvilad :)

Strax börjar P.O.P rea, så jag tänkte dyka in på deras e-butik nu kl 7.00 och se om de rear skaljackor, får då blir det en sån till Elis! Trots deras dyra priser är faktiskt deras ytterkläder outstanding! Ser ju en del i jobbet och så med, vet att vi hade ett barn med skalbyxor och jacka från P.O.P som satt i en vattenpöl och ett annat barn med vanligt galonställ som oxå satt i vattenpölen vem var torr ni?! Barnet med kläder från polarn...

Fick spara på inlägget för Elis vakna och har faktiskt hunnit handla en turkos skaljacka till Elis...nöjd! Nu väntar vi på morgonbajs, sen bär det av!

måndag 11 juni 2012

Måndag...

Ny vecka med mycket att göra! Åker neråt redan på onsdag morgon...så måndag, tisdag är det packning, handling och lite annat som skall hinnas med!

Försökte att flytta in Leah i Elis rum för att se om hon skulle sova bättre. Det gjorde hon inte, skrek lite som vanligt, dock somna Elis men väcktes av Leah 5.30....ja jag vet inte vad vi gör för fel med Leahs läggning för hon är så ledsen när hon ska sova...sen vaknar hon några gånger på natten med...om hon inte sover i vår säng, någon som har nåt tips? Man blir ju själv så himla trött när man inte får sova ordentligt på natten.

Snart dags att göra frukost! Sen blir det lite att pyssla med efter Elis är lämnad på dagis!