lördag 19 juni 2010

oj då...

Har redan skrivit 500 inlägg...Men som ni kanske märkt blir inte bloggen uppdaterad så jätteofta...känner inte att jag har den tiden att sitta  och skriva och berätta vad vi har hittat på...men jag ska försöka bättre mig lite, det är ju rätt skönt att kunna skriva av sig lite :) Men dagarna går åt att leka, busa och mysa med Elis och sedan när han sover vill man kanske fixa och dona lite eller bara sitta ner en stund och inte göra nåt.

Idag ska vi hälsa på Elis farmor som är på sjukhuset efter en stor operation, det var ett tag sen Elis träffa henne så det ska bli skoj! Sen ikväll får vi besök, Anna och Gustav kommer hit på middag och vi ska bjuda dem på trerätters så i eftermiddag ska det förberedes lite och så ska jag kika på Vickans och Dannes bröllop kl 15.25 så klart ;)

Det händer så mycket med Elis just nu...han bubblar på med massa snack och det är så härligt att lyssna på det...han har redan blivit 75 cm lång och är 9120 gram tung...vår stora lilla kille...

Nu ska jag ta och plocka lite i hemmet så det är fint tills ikväll!

måndag 14 juni 2010

Idag är ingen...

Vanlig dag, idag så fyller min svägerska Minna år, så massa grattis till dig och tack för senast! Mycket trevligt att träffa dem i helgen och se deras nya place :)

Imorgon blir det hemfärd till crillehöla, ska bli gött att komma hem för jag och Elis har allt saknat Marcus! Har köpt en ny vagn till lillen och jag är så nöjd! Så är du intresserad av att köpa en -09 emmaljunga duo combi alltså både ligg/sitt vagn med myggnät, åkpåse, regnskydd, hjulskydd samt skötväska har jag en till salu för 4000:- mycket fin!

Såg att vi skulle få 25 grader varmt och strålande sol på torsdag men det återstår att se...men man kan hoppas...Vill att sommaren ska komma!

Nu blir det nog lite pokerspel med päronen tror jag...tjingelingan på Er!