lördag 25 januari 2014

Så det kan gå!

Har ikväll beställt mig ett par nya brills, lensway hade nån bra kampanj och jag är rätt trött på de jag använder, repiga och så. Dock är de jag beställt väldigt lika de jag har, hoppas de passar bra. Sen har jag "lekt" frisör och klippt mig själv...kände inte för att lägga runt 500:- för att gå till frisören...och jag är nöjd. Det blev bra!

Annars har vi varit i rudskoga och firat Eila, mycket trevligt. Imorgon ska Elis på kalas för A som går på hans förskola, det ser han framemot.

fredag 24 januari 2014

En bra fredag ;)

Sotaren fick komma denna fredagen med, men gör inte så mycket blev ju av med clion idag och S40:n flyttade hit istället. En bra fredag :) riktigt nöjd med bilen, kanske får bli en tur med barnen imorgon.

Åh lönen kom in på kontot idag...det kan bara bli en bra fredag då ;)

Ikväll får det bli fredagsmys!

torsdag 23 januari 2014

Lite trött...

Uppe tidigt några dagar i rad nu och att lägga sig sent, ingen bra kombo. Tur att det är sista dagen på arbetsveckan, en kortdag och sen Apt ikväll. Sen har vi helg! Hittar på lite i helgen blir kul, imorgon hämtar vi S40:n och säger hej då till lilla röda faran ;) ja eller lilla röda skruttbilen. Gött! Sen ska Elis på kalas på söndag hos en kille på förskolan, det blir nog kul. Åh så ska vi fira Eila, blev ju inget förra helgen så vi gör det denna.

Marcus ska på KM för pimpel så vi hoppas att isen har tjocknat rejält! Åh idag är det bara en vecka tills mor och far drar till Thailand en månad, nej då jag är inte avis ;) det är bara 28 grader varmt där...och -7 här ;) hehe...

Nej klockan rullar på så får göra mig redo för jobbet!

tisdag 21 januari 2014

Tidig morgon...

Japp idag börjar jag tidigt, dock hade vi bara 7 barn till frukost så jag kan ta min rast nu på morgonen så får barnen sova lite längre än vanligt ;)

Fortfarande vabb på en personal, men det är löst så det är skönt, men den kommer nog imorgon kan jag tänka mig :) strax gå upp och väcka sömntutorna för en dag i förskolan och jobb...

Ha en bra dag alla!

måndag 20 januari 2014

Lång dag...

Ja idag är det längsta jobbdagen på veckan, får börja lite tidigare än vanligt då personal vabbar idag. Men det går det med...Marcus hemma med våra små hjärtan, men där blir det nog förskolan imorgon. De 48 h har gått idag så ingen fara för att smitta något vidare...om de inte insjuknar i nåt annat idag då vill säga...

Annars är det mycket inplanerat i veckan, jobb, möte, hämta bil, fira Eila, födelsedagskalas för A på bowlingen på sön, ja en del är det. Så vi hoppas på härlig och smärtfri vecka med bara flow och inget krångel ;)

söndag 19 januari 2014

Söndag

Lite sovmorgon imorse, det satt fint :) har haft en innedag idag, det blåser ju kallt ute så vi har rotat runt inne. Jobbvecka snart med massa olika grejor som skall hinnas med. Revisorn kommer och bokslut som ska in. Ja det blir nog bra...

Ikväll blir det soffan och nåt tv-program :)