lördag 5 februari 2011

Det trodde jag aldrig


Var till Netto, skulle handla lite småkrafs. Så såg jag att de sålde liberoblöjor vilket de aldrig gör...paketen kostade 89:- och det är 20:- billigare än t.ex. Coopan så jag handlade på mig lite...fick dock bara köpa 2 paket av varje men jag var där mer än en gång...så 4 pkt comfort fit och 4 pkt up & go. Så nu har vi blöjor så det räcker ett tag :-)

tisdag 1 februari 2011

Kvällen nu!

För sjuk personal på jobbet så jag får ta och öppna imorgon, så tidig dag imörrn...sova får jag göra i helgen...så godnatt på er...

Förresten Elis och jag har hittat på massa idag, men det får jag nog ta och skriva om imorgon...ZZZzzzzzzz

Sådant är lite jobbigt.

Mmm vakna inatt vid fyra och behövde gå på toa, sov verkligen jättedjupt sen eftersom jag visste att jag skulle gå upp kl 6.00 känns det som jag inte har sovit mer. Så trött är jag nu...fast somna säkert lite men det känns inte som det i kroppen.

Idag slutar jag vid två så jag och Elis har hela eftermiddagen att hitta på bus. Mysigt! Revisorn kommer till jobbet idag så jobb i barngrupp bara på fm sen snack med henne.

Imorgon har jag sovmorgon igen för börjar inte förrän 11.45 så gött att få sova lite, det är skönt att Elis oxå gillar att sova på morgonen! Nej nu får jag dra till tummen!

måndag 31 januari 2011

Off we go...

Strax ska jag dra mig till jobbet, börja med nytt tema idag och så ska vi börja ha matvärdar oxå. Det ska bli kul och spännande.

Det är ett väldigt utvecklande jobb man har som förskollärare, man ser alla barns framsteg och även om det ser ut som man "bara" leker i förskolan, så lär sig barnen massor. Jag ser ju på Elis hur han har utvecklats och sen nov har det gått som en raket tycker jag :-) behövde några månader för att känna in sig i gruppen och fröknarna, men nu trivs han som fisken i vattnet!

Nej nu får jag ta och packa in mig i bilen...tjingelingan på Er!

söndag 30 januari 2011

Söndag...

Att helgen går så himla fort, men bara jobb fyra dagar nästa vecka, ledig på fre för mor och far kommer ju hit :-) och inte jättemånga veckor kvar till Gran Canaria...ska bli så gött! Nu i feb är det mycket som ska ske...vi ska på barnmottagningen med Elis för fortsatt koll av sfärocytosen och 1 1/2 årskontroll och UL för att kika på liten i magen...Tror faktiskt jag har känt den lill* sprattla till...mys...väntar bara på tills man känner det utanpå magen...går in vecka 16 nu så inte för många veckor kvar tills det.