lördag 3 april 2010

Solsken


Ja vi har ett underbart vårväder här i stugan! Nelson och Perla får vara ute och busa vid lillstugan...Det blir nog lite korvgrillning strax till lunch. Gott dä :) Hur är ert väder?

fredag 2 april 2010

Marcus 31 år


Minibordtennis japp det fick han av bror med följe ;) kul kul

torsdag 1 april 2010

Stugan...


Skönt att va här :) då den ligger mitt ute i skogen typ, så är det så lugnt och fridfullt och man sover så himla gott. Man blir avstressad liksom...Idag kommer brollan och imorgon kommer resten. Så nice! Pappa och marcus ska väl fiska lite så vi hittar väl oxå på nåt. När jag titta ut imorse så sken solen men har gått i moln nu, men förhoppningsvis tittar den fram snart igen!

onsdag 31 mars 2010

Glad påsk


Ja Anna kom förbi en sväng och vi prata tummen lite...Självklart fick hon massa Elisgos oxå och han fick ett påskägg av henne med dessa saker i!Tack så mycket!

Fixa och trixa

Mmm..det har jag gjort nu på fm ;) så nu är vi redo att åka en sväng till stugan och umgås med nära och kära...ska bli nice...Tvätta bilen invändigt och utvändigt gjorde jag ju igår och idag fick jag fixa med spolarvätskahålen där bak som inte satt som de skulle *klappar mig själv på axeln* duktiga jag...hehe..

Idag fyller ju älskling år så, ja må han leva ♪♫♫...

Anna kommer en svänga i eftermiddag, ska bli trevligt...har fixat lite bullar och annat fika...så det så :P *ler*

tisdag 30 mars 2010

Biltvätt


Vi är och tvättar bilen jag och lillskrutt...Elis tyckte väl att det var sådär :)

Besök i ölme


Det var trevligt att komma hemifrån ett tag och Linda bjöd på fika, glass och bulle - det var gött dä ;) Elis och Julia busa lite på golvet...Agnes bjöd på lite teparty i sitt rum oxå, gullunge :) Snart kommer älskling hem på lunch...

Ölme...

Ja dit ska vi idag, till Linda och Julia för Agnes är nog hos dagmamman tror jag. Ska bli trevligt att Elis får träffa en bebis i nästan samma ålder, de är ju födda på samma dag fast en månad emellan. Fast bebisar är de väl inte längre utan småbarn...Själv tycker jag det ska bli trevligt att träffa Linda, sist var ju Carros 30 årsfest. Så vi kan diskutera smyckestillverkning, barn och allt möjligt ;)

Nu när klockan är omställd och Elis vaknar ju 6.30 som han gjort tidigare men jag är sketatrött då...min kropp har väl inte riktigt ställt om sig än...men det kommer väl - jag är glad att Elis ändå sover hela natten...sen om jag inte går och lägger mig tidigare än 22.15  så får jag väl skylla mig själv att jag är sliten. Kanske blir en eftermiddagsnap med Elis i eftermiddag så man orkar se deperata ikväll. Ska ju packa och fixa lite idag och i morgon är det Marcus födelsedag ♥

Anna kommer väl en svänga imorgon, hon måste ju pussa och krama lite på lillskrutt *ler* Nu vet jag vilka förskolor jag ska söka och har nog bestämt mig hur jag vill jobba ;)

måndag 29 mars 2010

a lot to do...

Ja då är det måndag igen...Idag ska jag göra en del saker...sotaren kommer nån gång nu under dagen och ska sota, jag och Elis ska till tummen då vi ska ha ett möte kl 14 efter det ska vi nog åka till nån färgaffär och köpa lite provburkar med färg till lillens rum. Får se vilka färger vi väljer till hans rum, men nån blå färg känns nog som ett bra val...hehe...Posta smycken och ska även ringa lite samtal, det är ju snart hög tid att välja dagis till skrutt och nu har jag lagt till en till som kan vara intressant. Tror det blir äventyret, stjärnan och herrgårn som vi ska söka till...ska skicka in papper efter påsk så tills dess ska jag ha bestämt mig. Ska fundera ut hur jag ska jobba oxå - det blir ju inte heltid utan vi får se vad det blir....

Imorgon ska vi ut till Ölme en sväng för en fika hos Linda och Julia - ja det var ju ett tag sen så det ska bli riktigt trevligt, hoppas nu ingen av oss eller barnen blir sjuka - det är ju det som satt käppar i hjulet innan.

Onsdag fyller älsklingen år och då ska vi till stugan efter han har jobbat färdigt - ska bli nice att umgås med nära och kära i påsk! Ja så ser min vecka ut....Jo förresten nu har jag äntligen fått lite ljusare slingor i håret, men inte riktigt så ljust som jag hade velat ha det - men när vårvärmen kommer blir det säkert en slingbox till ;)

Nu är det bus med lillfis som står på schemat - Så ha bra dag!

söndag 28 mars 2010

Abborre


Det är gött dä, älskling laga...först skulle jag inte ha men gud va gott det var!

"sommartid"

Japp då går vi mot ljusare tider nu då! Även om klockan är framställd och klockan egentligen är sju fast hon är åtta så känner jag mig utvilad...Denna dagen kommer nog gå fort, när man har "missat" en timme inatt =P

Annars är det inte så mycket på agendan idag - lite målning och kanske en liten promenad med Anna...

See You!