lördag 12 juli 2014

Mys <3

Ja då var det bokat guldkantspaket på hennikehammars herrgård om mer än en vecka med min älskling. Måndag nästnästa vecka Relax, trerätters och bara mys. Vi längtar <3 tur att mormor och morfar är barnvakt :)

Ska bli mysigt och så gött men mat och götte. Vi längtar!!

torsdag 10 juli 2014

Torsdag!

Åh eftersom mannen inte fick en hel frivecka utan jobbar lite extra, så drar vi till stugan och mormor och morfar idag. Ska strax väcka sötnötterna så vi kan komma iväg i tid. Gekås blir det redan imorgon då det ska regna på måndag och det är förhoppningsvis mindre folk en solig dag ;) 

Igår var en solig dag och vi bada i poolen, så gött! Blir nog bad i stugan med :)

tisdag 8 juli 2014

Vilken dag vi hade

På parken zoo! När vi kom var det lagom med folk men sen fylldes det på. Dinosaurierna oj vad Elis tyckte de var spännande. Djuren var väl ok att titta på och sen när vi gick till tivolit. Både barnen hade så kul. Tror dagen uppskattades av barnen!!







måndag 7 juli 2014

Ser ut som

Det blir fint väder idag! Åh idag ska vi ta oss till Eskilstuna och gå på parken Zoo. Jag vakna tidigt och vi ska ju ändå gå upp runt 7.00 för att komma iväg tills när de öppnar vid 10.00. Var där för två år sedan med Elis och Leah och den dagen var också riktigt varm, kan ju hoppas att folk tänker att det är varmt och drar till beachen men tror det kommer va mycket med folk. Denna gång ska vi köpa åkband till barnen med för det finns ju tivoli, sen var det något med dinosaurier med. Ja det ska bli en kul dag! Lär väl uppdatera om hur dagen var ikväll ;)

Nu ska jag fixa och dona lite innan jag väcker familjen!