fredag 24 december 2010

God Jul!!!


Vi önskar Er alla en God Jul!! Vi har haft en mysig julafton och fått massa fina julklappar!

torsdag 23 december 2010

Dan före doppardagen

Allt är klart för julafton imorgon, känns bra, ikväll blir det dopp i grytan...fast det är inte riktigt min favorit men det får väl gå ändå...Får träffa bror lite så det blir trevligt!

På lördag ska jag äntligen få se L och J lilla hjärta och deras hus i Åhus som dom de precis renoverat massa och flyttat in i...kul kul!

Hur är det med er så har dan före doppardan är allt klart eller är ni lite stressade? God jul på Er!!!

tisdag 21 december 2010

Julledigt

Ja det är det nu i ett par dagar, så gött! Skönt att bara få va hela familjen!

Idag har jag jobbat, fast jag satt på kontoret hela fm - en massa saker att hinna att fixa med. Hann inte allt, men får mer tillfälle! Var faktiskt på Elis förskola idag och gav fröknarna julklappar och de uppskattades! Alltid kul, passade på att fynda jättefina Carin Cry ljuslyktor när jag va i Ullared så där shoppades fröknarnas julklappar...känner de inte tillräckligt än annars hade man kunnat gjort nåt smycke...

Nu när Elis strax har somnat blir det nog soffan en stund!

måndag 20 december 2010

Grattis hjärtat!!!

Inatt kom L och J lilla tös till världen klockan 4.33 så mysigt! Väntar spänt på att höra av dem så man får höra lite om lilltjejen och att L mår bra!

Hoppas få träffa dem nu när vi kommer ner! Om de orkar!!!

Annars lallar det på som vanligt, har skickat iväg de sista smyckesbeställningarna innan jul, hoppas de som får ett smycke MadeByMLi blir nöjda!! Nu tar jag lite ledigt från smyckestillverkningen, blir massa familjemys under julledigheten.

Har läst att i Skåne där mor och far bor ska det inte vara lika kallt som här utan bara nån minus istället för -20 så massa utelek med Elis blir det allt med!

Nej nu kallar tvättmaskinen...

söndag 19 december 2010

Fy f*n säger jag...

Gårdagen var inte dugg kul...natten till lördag vakna jag och mådde kass, japp det var magsjuka och jag fick besöka toaletten ett antal gånger igår och självklart blev Marcus också kass. Kan säga att det var ett pass att ha en pigg Elis och vi som fick och spy om vartannat...som tur är, ta i trä har inte Elis fått nån magsjuka än så jag hoppas han klarar sig!

Nu är toaletterna, handtag och lite mer spritat och handdukar och allt är i tvätten för nu ska magsjukabakterien bort!!!