fredag 1 juli 2011

Titt va fin...


Mmm en overall mitt i sommarn men vad nöjd jag är med priset och Elis kommer vara supersöt i en röd! Har varit riktigt nöjd med den gröna så det blir skitbra!

Snart ska vi till Volvo med Volvon för en snabbservice...lampfel på halvljus och med en bil med xenonlampor ska man ju helst inte byta själv så...

Snabba puckar...

Ja idag fick jag mess att overallen kommit, så får åka och hämta den sen eller imorgon. Hoppas den blir bra nu då :-)

Tycker det är riktigt skönt att det är lite mulet och regn idag...kunde knappt sova igår för det var så varmt och svettigt...fick lägga mig på madrassen i Elis rum och hans fläkt fick blåsa lite på mig med...sov sådär, men rätt ok. Känns skönt att det bara är 18 dagar kvar...gött kött!

onsdag 29 juni 2011

Lite tidigt...

Jo det är så att jag har införskaffat en vinteroverall till min lilla prins...en p.op. nypris 1195:- och jag köpte den för 599:- mycket bra pris! Och det var på vingåkers factory outlet, köpte ju en där förra året fast då var priset för den 895:- så nu var ju priset ännu bättre och det är samma modell som den förra fast denna är röd och strl 98...tror det blir perfa!

Det gäller att va ute i god tid ;-) bara + 29 grader ute i skuggan...hehe...

söndag 26 juni 2011

Ta't en tur...


Med båten, rätt så fint väder fast det blåste lite...Elis tyckte det var spännande och var inte alls rädd! Så skönt!

I eftermiddag får vi nog hitta på nåt med, en tur till bäckhammar lr nötön lr nåt...nu ska vi ta och vila middag hela familjen...midsommarhelgen har tagit hårt på oss. Var mycket trevligt att ha syrran och Martin här...får se när vi åker till dem och hälsar på :) men nu blir det vila. Gonatt!!!