lördag 12 maj 2012

Godmorgon...

Dock alldeles för tidigt, Leah vakna 4.30 och tyckte det var morgon...men hon har väl resfeber ;-)

Tur att jag gick och la mig samtidigt som Elis igår (runt 21.00) för känner mig ändå rätt pigg...men blir säkert trött under dagen...först idag ska vi på militärmuseum typ, det är nåt som mor och far ska pyssla med en stund idag och då det finns lastbilar, stora pansarvagnar och annat. Så åker vi med dit, tror Elis tycker det är spännande och sen åker vi samlad trupp till flygplatsen. För i eftermiddag/tidig kväll drar vi till Turkiet! Så nice! Här blåser det som attan och är bara typ 6 plus....och i Side ska det bli en 26 idag...

tisdag 8 maj 2012

Imorgon!

Då kommer Älskling hem! Bara att packa upp och packa om ;) för snart drar vi!

Fast först drar jag och barnen till faster Madde och kusinerna, där vi tänkte leka hela dagen...nästan...ska vara hemma när Marcus kommer hem. Elis är jättenöjd över att vi ska dit, han gillar att leka med Eila och hennes och Elias leksaker. Sist vi var där i söndags, cykla han trehjuling och det var super...ja det är kanske en sådan man ska locka Elis med för att sluta med nappen ;)

måndag 7 maj 2012

Inte många dagar kvar nu...

Tills Marcus kommer hem! Vi längtar, fast det har gått väldigt bra ändå måste jag säga...och jag unnar honom denna otroliga fiskeupplevelsen som han alldeles säkert har fått i söröya.

Elis var jätteförväntansfull att gå till förskolan idag...tror han saknat det lite, han bara sprang in! Fast har man varit ledig i 3 veckor så är det ju extra kul att få gå en vecka innan vi far igen...hoppas nu bara vi får superskoj i Turkiet för oj vad Elis har längtat och väntat på det här.

Imorgon ska jag och Leah bara ta det lugnt när brollan är på dagis, fast nåt måste får vi nog fixa med ;)

Nej nu ska jag stänga mina blå, lillfisa brukar tycka att det är morgon vid 5.00 så godnatt på er!

söndag 6 maj 2012

Heldag i rudskoga...

Idag med! Och vi gillart!