lördag 18 februari 2012

Leah

Blir 7 månader idag, det är sjukt vad fort tiden går...

fredag 17 februari 2012

Så är det...

Barn vill göra det vi vuxna gör ;-) Jag och mannen tränar ju på löpbandet, så då vill ju Elis oxå prova...

onsdag 15 februari 2012

Bestämde mig...

För att nu ska Leah sova hela nätter. Hon är ju tillräckligt stor för att sova hela nätter...hon fick lite mer mat under dagen sen fick hon NAN på kvällen vid 21.00 därefter gick vi och la oss. Hon vakna till vid 3.00 men fick komma till vår säng...efter lite traggel, så somna hon...Elis kom oxå fast typ vid 3.30....men lite napptappning av både Leah och Elis så sov vi en del ändå...Leah vakna 7.15 vi gick upp och hon fick NAN, Elis sov vidare till 9.00. Så det känns bra och jag känner mig utvilad...så nu fortsätter vi så här så Leah förstår att man SOVER på natten ;-)

Morsan ringde från Thailand imorse, det var bra med dem. Jag satte på högtalaren så Elis fick säga hej oxå, efteråt sa han moffa, tror han hade velat säga hej till han med...men det var härligt att höra av dem!

Nu leker vi i Elis rum och han har hämtat två lådor, så han och Leah kan åka båt...sötnötter

tisdag 14 februari 2012

Alla Hjärtans Dag...

Så idag tänker jag på de som lämnat oss, som är bakom månen...jag, vi saknar er...

Skickar kramar till mina nära och kära som bor alldeles för långt ifrån oss, men vi ses snart!

Jo provade att ändra Leahs matrutiner för att se om hon sover hela natten...ja första natten gick det bra, men inte lika bra inatt. Hon vaknade 3.15 fick komma över till vår säng, men när Marcus gick upp vid 4.00 ja då gick jag ner och värmde Nan till henne...för hon somnade ju aldrig...efter ersättning tog det en stund sen somnade hon. Men typ 1 1/2 timme därefter kom Elis...så att få en hel natts sömn är nog nåt man får drömma om nu...men jag vet ju att det är ju bara en kort period det är såhär, när hon väl sover nätter sen kommer man glömma bort det här att man inte fick sova....Fast just nu är det lite jobbigt ;-)

söndag 12 februari 2012

Fått mycket gjort...

Idag! Elis och jag har städat hela huset, han har dammsugit med sin lilla snabeldrake och jag med den stora. Svabbat golven har vi gjort med så nu luktar det rent och gott :-)

Bakat lite har vi hunnit med också, så nu hoppas vi att pappan i familjen kommer hem med ett gäng abborrar sen, så vi får det till kvällsmat!

Vad har du hittat på idag?

Mannen är och pimplar...

Så vi hoppas han får lite abbisar som vi kan äta ikväll! Min och barnens dag är väl att vi fixa och dona lite...det måste ju också göras ;-)