fredag 6 december 2013

Snö!

Vi tittar ut genom fönstret och både barnen utbryter SNÖ! Äntligen lite vitt ute, nu kan vi bara önska att det inte blåser kallt eller kommer regn på det här. Så när det ljusnar efter frukosten får vi nog gå ut och känna lite på snön ;)

Sent i eftermiddag/kväll ska vi iväg med jobbet på vår surprise. Tror det kommer uppskattas, lite kul ska det bli! De tror att vi ska göra en sak men de har så fel ;) det blir nåt helt annat...men kul blir det!

Nu blir det att gosa sig ner i soffan bredvid två sötnötter och kolla på barnprogrammen en stund.

onsdag 4 december 2013

Var är snön?!

Ja med plusgrader i december får man inte riktigt såna där julkänslor, jag hoppas det kommer lite snö snart. Ja vi behöver inte att det blir -20 grader kallt men några minusgrader och lite snö.

Nu har jag 10 arbetsdagar kvar till julledigt, ja både barnen och jag ser framemot att vara lediga. Bara umgås mysa och ha det gött!!! 

Lite andra roliga saker att se framemot innan dess är, fre-lör ska vi göra en sak med jobbet, hemligt för arbetarna men jag tror de kommer tycka det är kul ;)
Helgen därefter blir det nog att fira Lilly som fyller 1 år, ja tänk vad tiden går fort!
Sen går vi in på sista veckan innan jul...

Nu strax till förskolan med älsklingarna sen mot jobbet!

söndag 1 december 2013

1 advent

Imorse tände vi första ljuset. Fast vintervädret låter oss vänta...men hoppas på snö och några minus. Behöver ju inte bli -20 :-/

Annars har helgen bestått av bakning, julpyntande och att bara va. Skönt det med!



Har inte så mycket julkänslor än, men det kommer väl! När jag slår in julklappar och lyssnar på julmusik ;)

Mamma har köpt en kappa till Leah och jag bara väntar tills jag får den. Så fin!