lördag 6 februari 2010

Så det kan låta...


Ja just det nu är det spel på g,precis som rubriken...Så kul ;)

Party


Nu är vi hos Anna och det är kul! Se vad glad jag ser ut! ;) Messat med älskling så han och Elis har det bra!Trevlig kväll på er!

Träningsvärken Allan...

Aj aj vad jag har träningsvärk - typ i hela kroppen, det gör ont att röra sig...bara vänsterarmen som känns bra ;) F*n vad otränad jag är...*skratt*...men kul var det, ska försöka att fortsätta med det för oj vad det var trevligt och jobbigt!

Funderar på vårt hus, vi har sådana istappar på huset så alla som går förbi glor som fan...vet inte om det är huset som dåligt isolerat eller bra, att huset bli så varmt så det blir sådana tappar...Men är det dåligt isolerat så är det ju söppigt...Det är ju ändå en byggnadsmästare som byggde huset 1962 så man tycker ju att det borde vara bra gjort men man vet ju aldrig - kanske ska söka lite om det på nätet...

Ikväll blir det tjejkväll hos Anna, får hoppas det blir kul! Men får inte roligare än man gör sig ;) Elisfisen sover nu igen och Marcus ska väl få sova så länge han bara kan - så han låter mig sova imorgon så länge jag kan ;) *ler* Kanske ska ta och fylla på lite pellets nu så Marcus slipper det när han vaknar....och sedan blir det pyssel en stund...Kanske mobilbloggar lite ikväll så ni får se vad jag har för mig!?

Ha en skön dag mina kära läsare för det ska jag :)

fredag 5 februari 2010

Goggle...

Så kul, fick höra av Charlie att min smyckesbloggsida kommer upp om man gogglar på stansade smycken...redan på sidan två kommer jag...så då kanske några fler hittar dit ;) Kul kul. Kanske ska göra lite smycken till syrrans butik nu inför alla ♥ dag som hon skall sälja, ska maila henne lite bilder och förslag sen så får vi se ;)



Det var trevligt att träffa Charlie och Elton idag,vi strosa en stund på stan sedan gick vi till  café Paus och åt lite lunch, det var gôtt dâ! Imorgonkväll ska jag till Anna och vi ska ha tjejkväll och Carro och kanske nån mer kommer - sedan blir det nog utgång...det var ju ett tag sen *ler*. Elis är hemma med pappa och myser, de får ha grabbkväll! *skratt*

Nu ska jag pyssla lite...KrAmEn På Er!

oj då...

Det blev en del beställningar efter att smycket som jag gjorde till Claudia Galli fannspå hennes sida :) Lite fler personer som har kollat in min smyckesblogg nu...kul kul...Annars gick dagen på i ett igår - massa smycken att göra, så kom Anna på mellis,  sen tog jag och Elis en sväng till Tummen, det var trevligt. På kvällen sedan så tränade jag badminton med jobbarkompisarna så jag är en del öm idag men oj vad kul det var! Skönt att få vara Emelie för en stund och inte bara mamma...Nu är mamma och pappa framme i Thailand med - Gött för dem!

Idag blir det träff med Charlie och Elton en sväng, ska bli kul och träffa dem! Marcus är ju och fiskar...
Nej nu har jag lite att fixa, passar på medans skrutt sover...

Tjingeling på er!

torsdag 4 februari 2010

Halsband till Claudia Galli

Jag har fått äran att göra ett smycke till Claudia Galli, kolla in hennes sida här där ligger mitt smycke uppe som jag gjort till henne. Ni kan kika in på min smyckesblogg oxå om ni vill! Hon gillade det skarpt! Kul Kul!!

Får se vad dagen har att erbjuda...kanske ska ut till tummen eller inte...ska kolla läget med dem...det är ju så j*vla mycket snö...Igår gick jag och Elis och la oss 21.30 och det var riktigt gött - så sov vi till 6.30 det är gött det. Åhh idag efter 16:00 har Marcus helga - så nice! Nu blir det frulle så uppdaterar jag mer ikväll!!

Xoxo Emlan

onsdag 3 februari 2010

Hmmm

Ja nu uppdaterar jag precis som jag lovade ;) Nu är nog mor och far framme i Thailand och värmen *gôtt för dem* medans vi blir bortsnöade här hemma...så trött på detta lappmögel...Elisfisen och jag tidigare idag *Kärlek*
Trevligt med besök av Pia och Elliot i eftermiddas och riktigt go mellis åt vi, färska frallor det är gött dä!
Rätt kul med smyckesbloggen, antal unika besökare ökar, nu har jag mellan 30 - 40 besökare om dan..kul! Har oxå fått förfrågan om att ha ett smyckesparty hemma oss någon annan, självklart ställer jag upp men det kommer bli lite längre fram, har en del att göra nu som ni kanske förstår...eller ja ni som kollar den andra bloggen vet ju det. Har ju gjort ett smycke till en känd kvinna, postade det igår men det verkar inte som hon fått det än, då jag inte hört något från henne så då får vi väl hoppas att hon får det som imorgon. Bild kommer då hon svarat och jag vet att hon blev nöjd.

Nej nu ska jag laga lite pyttipanna till min man och sedan blir det väl tv resten av kvällen, fast man kanske slänger ett öga på datorn oxå ;)

//Emlan

Trött som bara den...

Ja det blev rätt sent igår...men får väl ta igen det i helgen när Marcus ska ta Elis två mornar :) Nice...Annars händer det inte så mycket...Lite pyssel och så....I eftermiddag kommer Pia från jobbet med båda eller bara med Elliot på mellis här. Ska bli trevligt - det var ju ett tag sen. Nu har jag massa annat jag ska göra men då det blev en sån kort uppdatering lovar jag att jag uppdaterar mer sen!

Kram på Er!

tisdag 2 februari 2010

Skrattfest


Jag och Elis har skrattkalas,riktigt kul faktiskt ;) snart kommer Marcus hem på lunch...we like :-*

Môj

Mmm pratade precis med Linda via FB -chatten och de mår inte så bra :( så vi avbokar igen och ser framåt om vi kan få till fikan nästa vecka ;) Det är ju faktiskt så att det är bättre om vi alla är friska så det inte blir rundgång på nåt....Så idag blir det väl lite som igår, lite fix med smycken nu när skrutt sover och sedan bara bus....Det var så skönt att inte bry sig om datorn efter att Marcus kommer hem efter jobbet...

Elis fick ju en resesäng i julklapp - eller det var ju jag ;) Så igår provade vi den för första gången...man måste ju öva inför kommande resor och när vi sover borta....Vagnen får han ju typ inte plats i snart...Först var han väl lite kinkig men efter en stund så somnade han gott i den.
Så nu ska han få sova middag i den varje dag, så den känns trygg att sova i när vi åker bort. Dryga 3 ½ vecka kvar tills vi ska till Skåne så lika bra att sätta igång! Nu är det frukost som står på schemat och sedan bus med lillskrutt...Har kommit en bit på vägen med lite beställningar - väntar dock in lite delar så jag kan slutföra dem. Bilder kommer på smyckesbloggen senare!!!

måndag 1 februari 2010

Måndag igen...

Japp..då vart det en ny vecka - då blir det nya tag...Får se vad jag och lillskrutt hittar på idag...Bara mys och umgås tror jag, inte väder för utomhusaktivitet...Har en del att göra i veckan, får se om det blir Ölme imorgon, då de är förkylda där ute. På onsdag kommer Pia och Elliot på lite fika, ska bli trevligt! På torsdag blir det antagligen tummen *får hoppas det funkar den här gången* och helgen blir som den blir - kanske ska utnyttja ett av mina presentkort från Anna *hehe* ja vi får se...

Smyckespartyt var riktigt lyckat, kul att många kom. Men jag kommer nog försöka dra ner lite på det då det tar alldeles för mycket tid från min familj - och då är familjen faktiskt det viktigaste jag har!

Imorgon åker mamma och pappa till Thailand i 3 veckor, nej då inte alls avis...kan jag och Elis få följa med ;) please...*hihi* så trött på snön och den här j*vla kylan! Får se om jag ska be dem shoppa nåt åt mig när de är där...sista dagen för bildvisning idag av det jag kan tänkas vilja ha :) men kanske nån snygg väska??!

Väntar in lite smyckesdelar sen ska det göras smycken....Fast bara när fisen sover ;) och inget efter Marcus har kommit hem efter jobbet! Så nu är det bestämt!!!

Nu vaknar Elis till här så nu ska vi bara mysa - Ha en bra dag på Er!

söndag 31 januari 2010

Oj oj oj...

Vad lyckat smyckespartyt blev...vi vart nog mellan 16-20 stycken, det var några som inte dök upp...så nu har jag en del att göra - säkert en 15 beställningar =) *Me like* Har även fått tillbaka mail av den unga kändisen och hon vill att jag gör smycket till henne!Kul kul!!!Ni får veta då vem det är! Det får bli imorgon jag börjar att göra beställningar då jag är rätt slut nu efter att ha mailat och donat lite - Nu är det familjen som gäller hela kvällen!

Puss!

a lot of work

Trött som bara den imorse när Elis gnydde till och ville ha mat. Men upp gick vi och direkt efter han ätit så somna han direkt i vagnen...Själv gick jag inte och la mig igen - för mycket som rör sig i huvudet på mig...Har mailat en känd ung kvinna om att hon ska få ett smycke av mig, idag hörde hon av sig och jag svarade så vi får se om det blir någonting med det...Hon syns ganska mycket i tv, i allafall en gång i veckan ;) Men när det är bestämt och skickat så ska ni reda på vem det är, om det nu blir så...*hihi* kul kul! Denna goda gärningen som jag skrev om i tidigare inlägg kommer nog inte bli av då den kvinnan som jag mailade om det inte har hört av sig...så då struntar vi väl i det...

Smyckesparty idag...spännande...vi blir nog mellan 15-25 stycken så har de flesta bilar så blir det trångt här på gatan....hehe...kommer självklart skriva och berätta för er sedan hur det gick...Har ytterligare en nyhet -dock inte hemma än....har fått tag i 2 guldiga hjärtramar så först till kvarn kommer gälla på dem...

Igår tränade fisen på att sitta själv på golvet , givitvis var vi nära om han skulle tappa balansen...men han är så stark lillen så han satt så en bra stund.
Så här blir det när man börjar tappa balansen...
                                        
Nej nu har jag annat och fixa med, tror jag ska till Maxi och handla inför veckan, så nu skall inköpslista skrivas så får älsklingen ta Elis sen. Får vänta tills de vaknar båda två dock...Men vi hörs sen då!

Xoxo Emlan