tisdag 2 februari 2010

Môj

Mmm pratade precis med Linda via FB -chatten och de mår inte så bra :( så vi avbokar igen och ser framåt om vi kan få till fikan nästa vecka ;) Det är ju faktiskt så att det är bättre om vi alla är friska så det inte blir rundgång på nåt....Så idag blir det väl lite som igår, lite fix med smycken nu när skrutt sover och sedan bara bus....Det var så skönt att inte bry sig om datorn efter att Marcus kommer hem efter jobbet...

Elis fick ju en resesäng i julklapp - eller det var ju jag ;) Så igår provade vi den för första gången...man måste ju öva inför kommande resor och när vi sover borta....Vagnen får han ju typ inte plats i snart...Först var han väl lite kinkig men efter en stund så somnade han gott i den.
Så nu ska han få sova middag i den varje dag, så den känns trygg att sova i när vi åker bort. Dryga 3 ½ vecka kvar tills vi ska till Skåne så lika bra att sätta igång! Nu är det frukost som står på schemat och sedan bus med lillskrutt...Har kommit en bit på vägen med lite beställningar - väntar dock in lite delar så jag kan slutföra dem. Bilder kommer på smyckesbloggen senare!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar