fredag 4 november 2011

Lillsnutta <3


Vi har fått låna Stellas bumbostol eller vad man ska kalla det ;) och vi tränar att sitta i den i korta stunder. Fast Leah är väldigt stark i nacken och det var hon redan som nyfödd. Så snart är hon väl så stark att hon kan sitta längre stunder...

Idag var vi på tummen och lekte och käka lunch där. Elis sov ingen middag för att lättare skulle kunna somna ikväll. Vi har alltid haft lätt att lägga honom om kvällarna, läsa en bok och sen säga gonatt och sätta på en saga på cd. Efter en stund har han oftast somnat. Men nu vet jag inte vad som hänt, han säger inte ova (sova) när vi går upp och lägger honom och han vill att vi ska sova bredvid honom, undrar om det kan ha med nya sängen att göra men det fungerade hur bra som helst när han precis fått den. Eller om det är en period nu i hans utveckling som gör att han känner så här. Hur gör ni?

Nu håller lillhjärtat på att vakna så jag ska värma hennes ersättning sen får det bli sängen för oss båda.

1 kommentar:

  1. Jag trugar och försöker att övertala men lyssnar samtidigt på deras oro. Kanske är det just det han behöver att ni ligger brevid en stund. Vi gjorde så med Felix ett tag och sen gick det över av sig självt ett tag senare. Säkert nån form av utvecklingsperiod han går igenom.

    Trevlig helg!

    SvaraRadera