måndag 14 december 2009

Kan det vara så...

Igår krånglade Elisfisen med maten...På de tre sista målen igår fick han i sig ca 100 ml, det är alldeles för lite...men men nu imorse bälja han i sig allt på 230 ml så det kanske går bättre idag. Marcus har ju fått det jag hade, grymt ont i halsen, får väl se om han orkar jobba. Han har åkt iväg och ska försöka iallafall. Så vi funderar på om Elis oxå har ont i halsen och därför inte vill äta...det är ju mycket möjligt...Marcus ska jobba (om han nu orkar) 4 dagar denna veckan sedan är han långledig i 17 dagar
*me like* har lite saker vi ska fixa med då. Tror vi ska fixa julgran till helgen - funderar dock vart den ska stå...alldeles fullt med saker i vardagsrummet. Nu är alla julklapparna fixade och det blev allt en hög *ler* ska bli kul att lägga under granen. Mor och Far kom ju igår men åker hem idag, de ville lämna lite fler julklappar till oss *alldeles för många* trevligt i allafall att dekom på visit, nu blir det inte förräns efter jul vi träffas nästa gång.
Får se vad som händer och fötter idag - som ni vet håller jag ju på med mina smycken och det kommer in mycket beställningar så här innan jul, så det kanske får bli det jag pysslar med idag, så de kommer iväg till dem som beställt innan jul =) PUSS på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar